Skip to content

- Smidige, effektive og stiller opp på kort varsel

Boligoppusserne

Boligoppusserne pusser opp boliger før de legges ut for salg. I samarbeid med boligeiere og eiendomsmeglere tar de for seg boligen og gjør tiltak som kan øke boligens verdi. Det kan være alt fra å male noen flater, slipe gulv, bytte lamper og stikkontakter eller påta seg totalrehabiliteringer.

– Vi er prosjektledere og holder kontrollen på hele prosjektet for kunden. Vi benytter oss bare av flinke og seriøse samarbeidspartnere, og følger de tett opp, forteller Jan Henrik Laan, prosjektleder i Boligoppusserne.

De kontakter Leithe Elektro hver gang de trenger en elektriker i sine prosjekter.

Alt fra stort til smått

– Det kan være alt fra stort til smått vi trenger hjelp med. Enten det er en ny stikkontakt på veggen, nye downlights på et bad, varmekabler eller ny belysning, forteller Laan.

Samarbeidet startet i 2016, i starten ble de brukt til sporadiske oppdrag, men er nå fast samarbeidspartner på elektrobiten. BoligOppusserne jobber ofte med korte tidsperspektiver, og da er det viktig med presise samarbeidspartnere.

– Det jeg liker er at jeg bare kan ringe og si at jeg trenger noe, så skjønner Kjell Erik med en gang hva jeg ønsker og kommer alltid med en løsning. De er veldig fleksible, og kan som regel komme på kort varsel. De er raskt på plass om noe kritisk dukker opp, det er de helt supre på.

Løser alltid den utfordringen vi har

Laan forteller at samarbeidet med Leithe Elektro går helt utmerket.

– Samarbeidet fungerer veldig bra. Det er smidig, vi får rask hjelp og de er enkle å få tak i på telefonen. Prismessig er de veldig fornuftige, de er ikke billigst, men ikke dyrest heller. De kan tilpasse seg de minste budsjettene, men også komme med eksklusive, kreative og tilpassede løsninger når kunden ønsker det forteller han.

– Leithe Elektro hjelper deg på en måte som gjør at du føler deg imøtesett og forstått, og løser alltid utfordringen man har som kunde. De finner alltid en god løsning på

ting, uavhengig om man ønsker noe avansert eller veldig enkelt, sier Laan og legger til: – Jeg kan alltid ta med Leithe elektro til kunder og føle meg trygg på at de tilpasser seg kundens behov og kan informere om enkle eller avanserte løsninger på en lettfattelig og trygg måte

Jan Henrik Laan og BoligOppusserne kan absolutt anbefale Leithe Elektro videre.

Kom i kontakt med oss

Har du behov for å kartlegge hvilke alternativer du burde satse på? Fyll ut skjemaet under, så tar vi en uforpliktende prat om hvordan vi best kan hjelpe deg!

Telefon

67 90 76 00

E-pOST

firmapost@leithe-elektro.no

Adresse

Boecks gate 1
1473 Lørenskog

ProsjektlederGratis befaring

Fyll ut skjemaet under så tar vi kontakt 

Ønsker du heller å ringe oss?

Erfarne elektrikereBestill elektriker

Fyll ut skjemaet under så tar vi kontakt 

Ønsker du heller å ringe oss?

Vi ringer deg opp!La oss ta en prat

Fyll ut skjemaet under så tar vi kontakt med deg for å finne de tjenestene du trenger! Tjenesten er helt gratis og helt uforpliktende. Vi ser frem til å hjelpe deg!

Ønsker du heller å ringe oss?