Skip to content

Hvorfor velge Leithe Elektro?

Erfarne elektrikere klare for arbeid.

Kvalitetssikring og dokumentasjon

Leithe Elektro er en veletablert elektrobedrift i Lørenskog som har holdt på i 18 år. Vi har bred erfaring innen alle typer oppdrag.

Vi møter alle våre kunder med respekt, og stiller store krav til oss selv. Vi samarbeider med en rekke entreprenører og byggherrer, som igjen setter store krav til punktlighet, kalkyler, utførelse, kvalitetssikring og dokumentasjon. Dette tar vi med oss i alle oppdrag.

Våre dyktige montører benytter moderne instrumenter for test, og dokumentasjon av de elektriske installasjonenes funksjon og kvalitet.

Elektrikertjenester

Leithe Elektro tilbyr alle typer elektrikertjenester i Oslo og Akershus området. Vi bistår alle typer kunder fra privatpersoner, boligmarked, entreprenører til byggherrer. Her kan du se et utvalg av våre tjenester:

Totalleverandør

For oss er det viktig å tilby alle våre kunder riktig kvalitet, til avtalt tid. Vi er presise, nøyaktige og ærlige, og har stor forståelse for at en stor jobb kan føles som en stor kostnad . Derfor er det viktig for oss at du som kunde skal føle at vi har gjort en god jobb.

Vi stiller opp på kort varsel og utfører alle typer elektrorelaterte oppdrag, kjapt og effektivt i Oslo og Akershus. Hvis du pusser opp, trenger vedlikehold av ditt el-anlegg eller har større prosjekter på gang, er vi rett firma.

Bestill elektriker

Fyll ut skjemaet under så svarer vi deg innen 24 timer

Nelfo-300x300-1
Ansvarsrett_logo_rgb_stor
dsb_vert_ORANGE
Nkom

Ditt personvern er ivaretatt: Alle skjemadata krypteres over en sikker tilkobling. Ved å trykke på knappen godkjenner du å dele ditt skjemasvar med Leithe Elektro AS