Skip to content

Hvorfor velge Leithe Elektro?

Kvalitetssikring og dokumentasjon

Leithe Elektro er en veletablert elektrobedrift i Lørenskog som har holdt på i 15 år. Vi har bred erfaring innen alle typer oppdrag.

Vi møter alle våre kunder med respekt, og stiller store krav til oss selv. Vi samarbeider med en rekke entreprenører og byggherrer, som igjen setter store krav til punktlighet, kalkyler, utførelse, kvalitetssikring og dokumentasjon. Dette tar vi med oss i alle oppdrag.

Våre dyktige montører benytter moderne instrumenter for test, og dokumentasjon av de elektriske installasjonenes funksjon og kvalitet.

Elektrikertjenester

Leithe Elektro tilbyr alle typer elektrikertjenester i Oslo og Akershus området. Vi bistår alle typer kunder fra privatpersoner, boligmarked, entreprenører til byggherrer. Her kan du se et utvalg av våre tjenester:

Bestill en gratis befaring fra Leithe Elektro

For oss er det viktig å tilby alle våre kunder riktig kvalitet, til avtalt tid. Vi er presise, nøyaktige og ærlige, og har stor forståelse for at en stor jobb kan føles som en stor kostnad . Derfor er det viktig for oss at du som kunde skal føle at vi har gjort en god jobb.

Vi stiller opp på kort varsel og utfører alle typer elektrorelaterte oppdrag, kjapt og effektivt i Oslo og Akershus. Hvis du pusser opp, trenger vedlikehold av ditt el-anlegg eller har større prosjekter på gang, er vi rett firma. 

Ta kontakt med oss i Leithe Elektro AS i dag, om du har spørsmål om oppdrag vi kan utføre for deg

Kom i kontakt med oss

Har du behov for å kartlegge hvilke alternativer du burde satse på? Fyll ut skjemaet under, så tar vi en uforpliktende prat om hvordan vi best kan hjelpe deg!

Telefon

67 90 76 00

E-pOST

firmapost@leithe-elektro.no

Adresse

Boecks gate 1
1473 Lørenskog

ProsjektlederGratis befaring

Fyll ut skjemaet under så tar vi kontakt 

Ønsker du heller å ringe oss?

Erfarne elektrikereBestill elektriker

Fyll ut skjemaet under så tar vi kontakt 

Ønsker du heller å ringe oss?

Vi ringer deg opp!La oss ta en prat

Fyll ut skjemaet under så tar vi kontakt med deg for å finne de tjenestene du trenger! Tjenesten er helt gratis og helt uforpliktende. Vi ser frem til å hjelpe deg!

Ønsker du heller å ringe oss?