laan
Jan Henrik Laan, Prosjektleder

BoligOppusserne  pusser opp boliger før de legges ut for salg. I samarbeid med boligeiere og eiendomsmeglere tar de for seg boligen og gjør tiltak som kan øke boligens verdi. Det kan være alt fra å male noen flater, slipe gulv, bytte lamper og stikkontakter eller påta seg totalrehabiliteringer.

– Vi er prosjektledere og holder kontrollen på hele prosjektet for kunden. Vi benytter oss bare av flinke og seriøse samarbeidspartnere, og følger de tett opp, forteller Jan Henrik Laan, prosjektleder i BoligOppusserne.

De kontakter Leithe Elektro hver gang de trenger en elektriker i sine prosjekter.

– Det kan være alt fra stort til smått vi trenger hjelp med. Enten det er en ny stikkontakt på veggen, nye downlights på et bad, varmekabler eller ny belysning, forteller Laan.

Samarbeidet startet i 2016, i starten ble de brukt til sporadiske oppdrag, men er nå fast samarbeidspartner på elektrobiten. BoligOppusserne jobber ofte med korte tidsperspektiver, og da er det viktig med presise samarbeidspartnere.

– Det jeg liker er at jeg bare kan ringe og si at jeg trenger noe, så skjønner Kjell Erik med en gang hva jeg ønsker og kommer alltid med en løsning. De er veldig fleksible, og kan som regel komme på kort varsel. De er raskt på plass om noe kritisk dukker opp, det er de helt supre på.

unnamedLøser alltid den utfordringen vi har

Laan forteller at samarbeidet med Leithe Elektro går helt utmerket.

– Samarbeidet fungerer veldig bra. Det er smidig, vi får rask hjelp og de er enkle å få tak i på telefonen. Prismessig er de veldig fornuftige, de er ikke billigst, men ikke dyrest heller. De kan tilpasse seg de minste budsjettene, men også komme med eksklusive, kreative og tilpassede løsninger når kunden ønsker det forteller han.

Jan Henrik Laan og BoligOppusserne kan absolutt anbefale Leithe Elektro videre.

– Leithe Elektro hjelper deg på en måte som gjør at du føler deg imøtesett og forstått, og løser alltid utfordringen man har som kunde. De finner alltid en god løsning på ting, uavhengig om man ønsker noe avansert eller veldig enkelt, sier Laan og legger til:

– Jeg kan alltid ta med Leithe elektro til kunder og føle meg trygg på at de tilpasser seg kundens behov og kan informere om enkle eller avanserte løsninger på en lettfattelig og trygg måte.