Jan Egil Sjøstrøm fikk hjelp av Leithe Elektro da han skulle totalrenovere sin nye bolig.

– Vi flyttet inn i en ny bolig i mars som trengte totalrehabilitering. Alt måtte byttes ut, sikringsskap og alt av elektriske installasjoner.

Sjøstrøm kjenner til Leithe Elektro fra tidligere, da han jobber som vaktmester i Abellund Borettslag på Manglerud. Der brukte de Leithe Elektro til sporadiske oppdrag, og ved en tilfeldighet var det Leithe Elektro som også skulle rehabilitere Sjøstrøms nye bolig.

– Entreprenøren vi valgte, brukte Leithe Elektro til den elektriske biten, og jeg kjente til både Kjell-Erik og firmaet fra før. Jeg visste jo hva de stod for, så jeg var fornøyd med det.

Fikk gode tips under opppussingen

– Vi er veldig fornøyde med samarbeidet, og jobben Leithe Elektro har gjort for oss. De kom både med anbefalinger og tips, som vi er glad vi fulgte. Spesielt fikk vi tips i forhold til belysning, og hvordan lys danner skygger, og at man må tenke på avstanden fra veggen. Vi fikk gode resultater etter å ha fulgt deres råd.

Sjøstrøm forteller at alt det elektriske i boligen måtte på plass og det ble blant annet installert nytt sikringsskap, downlights, varmekabler og alt av stikkontakter

– Samarbeidet har bare vært positivt, veldig, veldig bra. De var veldig gode på å gjøre endringer underveis om det var noe vi ønsket, og alt ordnet seg og ble bra. Hele rehabiliteringsprosessen gikk veldig bra, men Leithe var i toppsjiktet. De kom når de skulle, og gjorde jobben sin.

De varmeste anbefalinger

På spørsmål om han kan anbefale de videre, svarer han:

– Leithe Elektro kan jeg på det varmeste anbefale til andre, det står jeg 100% inne for, avslutter han.