Her er litt inspirasjon og nyttige råd til dere som planlegger nytt bad.

Vi har lang erfaring og stor kompetanse på løsninger og utstyr, som trengs i et nytt og moderne bad.junistar_asymmetrisk_envir_2

Det er viktig med en jevn varme på et badegulv, som trenger å tørke opp fuktighet hurtig og skal være behagelig å gå barbeint på. Ved gulvhøyde på 30-50mm legger vi en varmekabel på ca 150W/m2 til flislagte gulv hvor det benyttes enten termostat med gulvføler eller en effektregulator. Når gulvhøyden blir bare ca 10mm legger vi en 3mm varmematte med 150W/m2, som det flytsparkles over og legges flis rett over. Du kan finne mer informasjon om bygningsmessige forhold her.

Badet er et rom for kos, men det er også et rom med helt spesielle funksjoner. Her trenger du stemningsfullt lys for avslapning, men du trenger også kraftig lys så du ser hva du driver med under morgenstellet. Fordi badet er et våtrom, er det også strengere krav til belysningen du bruker her. Vi anbefaler innfelte dimbare LED downlights i taket som grunnbelysning, og design belysning enten over speil eller på begge sider av speil.

 

Gratis befaring

Fyll ut skjema og få gratis befaring
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.