Med riktig belysning kan du skape den perfekte stemningen i hjemmet ditt. Ulike rom krever forskjellige løsninger.

Leithe Elektro AS bistår deg i å finne den optimale belysningen for dine behov. Barnerom, kjøkken eller stuen, alle rom trenger forskjellig belysning. Riktig belysning er fundamentalt og ikke minst så påvirker det ditt eget velvære.

Når lyskildene er plassert riktig, kan det skape en helt ny stemning i et rom. Har du et mørkt bad, kan det bli en tung start på dagen dersom du ikke har rikelig med lys. Muligheter for å dempe belysningen i stuen på kveldstid kan bidra til den perfekte avslutningen på dagen. Kaldt eller varmt lys, dimbart eller ikke, dette er viktige elementer å huske på når du skal velge lys. Uansett hvilken type belysning du går for, er det viktigste å holde seg til kjente merker og dyktige installatører. Dette gir deg inspirasjon og hjelper deg med strømbesparelsene.

Lyskilder

Det finnes mange ulike lyskilder å velge mellom.
Ulike kombinasjoner med forskjellige farger og løsninger kan gi MASTER LED et ønskelig preg. Det som er viktig å tenke på er hvilken montering du ønsker, og om det skal være mulighet for endringer i ettertid. LED (light emitting diode), halogen, og lysrør er blant de mest brukte.
LED-lys er blitt veldig populært de siste årene. Pærene gir et moderne og godt lys. Det de er aller mest kjent for er lang levetid. I tillegg krever pærene lite energi og tåler mer enn en alminnelig pære. Halogenlys har et renere lys og skaper en naturlig belysning. Halogenlys er også strømbesparende og utstråler i tillegg varme. Lysrør har lang levetid og finnes i mange varianter og farger. Rørene kan brukes til å sette akkurat den stemningen du ønsker, om det er sterkt dagslys eller fargerikt kveldslys.

Lysstyring

Lysstyring er en nyere løsning og mulighetene er mange. Ved hjelp av riktig bryter og dimmer gir det deg en pen, enkel og sikker måte på å styre lyssettingen etter ditt behov.
Trådløse systemer er en rimelilg og enkel løsning, som gir deg muligheten til å unngå skjemmende ledninger langs tak, gulv og dørlister.

Du trenger heller ikke å legge om det elektriske anlegget for å styre lyset trådløst. De fleste systemer kan kombineres med det elektriske opplegget som du allerede har. Med et lysstyringssystem kan du både tenne og slukke lyset i ett eller flere rom samtidig, og med dimmer kan du regulere lyset i en eller flere lamper samtidig. Praktisk og funksjonelt, med et snev av luksus.

Xcomfort og Sensio styring

Justér varmen opp med ett fingertrykk, og dim ned lyset i stua, kjøkkenet eller hele huset like enkelt. Skru av huset når du går ut, og skru på hytta i det setter kursen til fjells fredagettermiddag. Det er hverdagsluksus! xComfort er et fleksibelt styringssystem som lar deg styre lys, varme og alt annet som går på strøm, fra smartphone eller nettbrett der du er eller er på vei til. xComfort gir deg kontroll. Ikke bare fordi du kan styre så og si alt, men også fordi at systemet gir deg tilbakemeldinger. Se direkte på iPhonen hva temperaturen er i stua, justér den opp med ett fingertrykk og få kvitteringen umiddelbart. Du vet hva som skjer og det er enkelt å kontrollere det.

Komfort

En knapp for å sette huset i morgenstemning, en knapp for kveldsstemning, helgestemning, feststemning og alle andre stemninger som du ønsker deg. Du styrer varme, lys og elektriske brytere som kaffetrakter, tv, persienner m.m. direkte fra sengekanten, sofaen eller hagen. Fordi installasjonen er trådløs slipper du også å tenke på ledninger til brytere i det du skal ommøblere, flytte en dør eller slå sammen to rom.

Sikkerhet

Med xComfort slipper du ledninger til og fra brytere, termostater og andre sensorer, noe som gir en enklere og sikrere installasjon og eventuell ombygging. Sjansen for at man går fra en ovn som står på, kaffetrakter eller komfyr er dessuten nærmest umulig da du kan programmere systemet til å slå av elektriske apparater etter en gitt tid, eller gjøre dette manuelt fra telefonen din.

Energisparing

Med xComfort kan du redusere fyringskostnadene med opp til 25% da du enkelt kan døgnregulere de enkelte varmekildene i huset. Det er ingen grunn til å holde huset eller hytta varm de periodene man ikke er tilstede. Systemet gir deg hele tiden oppdatert temperatur innendørs og utendørs slik at du vet hva du skal pakke av yttertøy og når dusjen er klar til bruk.

Fleksibilitet

Den trådløse bryteren plasseres nøyaktig der du selv vil ha den, på nattbordet, i bilen eller på veggen i gangen. Du kan dessuten bruke smartphone eller nettbrett som fjernkontroll enten du sitter i sofaen eller er på jobb. Med egne paneler har du tilgang til de aller mest avanserte funksjonene i xComfort, inkludert egen produksjon av energi.

Gratis befaring

Fyll ut skjema og få gratis befaring
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.