Når du kjøper elbil, er det viktig å ha en god plan for hvordan bilen skal lades. Mange tror kanskje at de kan lade elbilen i vanlig stikkontakt, men denne løsningen er verken sikker eller effektiv.

Derfor anbefaler vi at alle som går til anskaffelse av elbil også investerer i en stasjon for hjemmelading av bilen. Da har du en trygg og fleksibel ladeløsning, som alltid er tilgjengelig når du trenger den.

Stilren og effektiv stasjon for hjemmelading

Vi leverer og monterer ladestasjonen eoMini, som er perfekt for lading av elbil hjemme eller på hytta. Denne modellen måler kun 17 x 13 x 8 cm (LxBxH), noe som gjør den til en av markedets minste ladestasjoner for elbil. eoMini kommer i fargene sort, hvit og sølv, og er både pen og diskret på veggen.

Enkel og intelligent lader

Det er britiske eoCharging som står bak eoMini. eoCharging har designet et utvalg intelligente ladestasjoner, som gjør hverdagen til elbil-eiere litt enklere. eoMini er produsert med tanke på brukervennlighet og fleksibilitet. Når du har behov for å lade din elbil, plugger du enkelt inn kabelen, så starter ladingen umiddelbart.

Ettersom eoMini har 6mA innebygd DC lekkasjevern, er det ikke behov for jordfeilbryter type B ved installasjon. Ladestrømmen til eoMini kan justeres fra 11A til 32A. Les mer om spesifikasjonene til eoMini her.

I tillegg til eoMini kan vi også anbefale vi eoBasic. De to modellene har mange av de samme spesifikasjonene.

Mulighet for fast eller separat ladekabel

eoMini kan leveres med fast ladekabel på 5 meter. Med fast ladekabel er din lader alltid klar til bruk når du parkerer hjemme, men den vil kun passe kjøretøy med riktig kontakt.

Du kan også få ladestasjon med type 2-uttak. Da må du i tillegg ha en ladekabel som passer med kontakten i din elbil, men vil kunne benytte ladestasjonen for å lade alle moderne elbiler. Spør oss gjerne dersom du er usikker på hvilken kabel som passer din bil.

Optimal fordeling av strøm med eoAlm

I boenheter der det er behov for lading av flere elbiler eller der strømtilførselen er begrenset, kan strømmen fordeles gjennom et lastbæringssystem. Kontrollenheten eoAlm er en prisgunstig og dynamisk styreenhet som kan kobles opp mot opptil seks enheter av eoMini.

Med en slik løsning samles ledig strømkapasitet, og fordeles jevnt utover de ulike ladepunktene ved behov. Dermed kan du få mer strøm til lading av elbil, uten å måtte investere i økt strømtilgang til boligen.

Ønsker du rask, trygg og stilfull lading med eoMini eller en av våre andre ladestasjoner? Kontakt oss for en befaring og en hyggelig samtale.