Reduser strømutgiftene med hele 30%!

Varmefolie gir en hurtigere oppvarming enn for eksempel varmekabel eller vannvarme. Fra du skrur på varmen tar det kun en halv times tid før gulvet er varmt. Detflexwatt_ruller_high betyr at du kan senke varmen om natten, og de timene på dagen da ingen er hjemme og dermed spare strøm.

Med denne egenskapen kan du faktisk redusere dine strømutgifter med hele 30%!

Lav byggehøyde og effektiv varme!

Varmefolie er en fantastisk løsning for parkett, laminat eller tregulv. Den har meget lav byggehøyde og gir en rask varme som er lett å regulere. Varmefolien krever ingen støpemasse og kan legges direkte i bjelkelag eller på Reflektor isolasjonsplater. Platene er trinnlydsdempende og sørger for at varmen ledes opp i gulvet. Til sammen bygger folien og platen kun 3,4 eller 6,4mm. Egner seg like perfekt til rehabilitering som til nye TEK 10 og TEK 15 boliger.

Ved hjelp av smarte termostater styres strømforbruket ut i fra temperaturen i rommet dersom romvarmen påvirkes av andre varmekilder. Ved for eksempel solskinn eller peisvarme, kutter termostaten og slår raskt inn igjen når sola går ned eller peisen slukker. Om du i tillegg har natt- og dagsenking ved hjelp av det innebygde uret, vil du kunne spare mye strømutgifter

Se video om hvordan dette gjøres i praksis (Husk at dette må gjøres av en registrert el. installatør)

Gratis befaring

Fyll ut skjema og få gratis befaring
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.