Riktig lyssetting setter stemningen i ett rom, og med lysstyring kan du endre belysningen etter årstid, tid på døgnet og stemningen du ønsker.

Det er mange elementer man bør tenke på når man skal bestemme seg for lyskilder i boligen. Mange rom har flere bruksområder, og man trenger belysning som egner seg for både matlaging, en koselig middag, lekselesing og andre aktiviteter.

Med riktig belysning øker trivselen i boligen, og det skal være både funksjonelt og skape stemning.

Leithe Elektro gir deg råd om belysning

Som elektrikere er vi ikke bare opptatt av funksjonalitet, men vi er også opptatt av design og komfort. Vi rådgir alle våre kunder, og kommer med tips til hva som vil fungere best i din bolig. Vi er ærlige, og erfarer svært ofte at våre kunder blir fornøyde med løsningene vi foreslår.

Mange tenker ikke på at om du bare har en taklampe, er det det området under man ser med engang man kommer inn i et rom. Ved å lyse opp veggene med for eksempel downlights, får du større romfølelse, og lyset vil reflekteres fra veggene og ut i rommet. Stuen og kjøkkenet er et flerbruksområde som trenger både godt arbeidslys og mer dempet stemningsskapende lys.

Kombiner funksjonalitet, design og energisparing

Skal du lyse opp et trangt eller lite rom egner downlight seg perfekt. De felles inn i taket, og krever ingen plass, samtidig som de lyser opp veggflatene og gjør at rommet føles større. Mange glemmer å tenke på om de ønsker varm eller kald belysning, Leithe Elektro AS er gode på å se hva som kan fremme rommets styrker, og skjule svakheter.

Les mer: Referanse – privatperson

Trådløs styring av lys og varme

xComfort er et fleksibelt styringssystem som lar deg styre lys, varme og alt annet som går på strøm, fra smartphone eller nettbrett der du er, eller er på vei til. Med et fingertrykk kan du dimme lyset i stua, justere opp varmen, og dempe lyset i alle rommene du ikke oppholder deg i.

Ta en uforpliktende prat med oss i Leithe Elektro AS om du vurderer en smarthusløsning i din bolig.

Lysstyring og dimmere

Ved hjelp av riktig bryter og en dimmer, kan du på en pen, enkel og trygg måte styre lyssettingen etter ditt behov. Demp lyset på kveldstid, og skru opp når du skal lese. Trådløse lysstyringssystemer gjør at du slipper skjemmende ledninger langs tak, lister og gulv. Systemet kombineres med det elektriske systemet du allerede har, og det trengs ingen stor jobb for å legge om det elektriske anlegget. Med et lysstyringssystem kan du både tenne og slukke lyset i ett eller flere rom samtidig, og med dimmer kan du regulere lyset i en eller flere lamper samtidig. Praktisk og funksjonelt, og ikke minst med et snev av luksus.

Les mer: Gode råd til boligeiere

Kontakt Leithe Elektro for ekspert rådgivning rundt belysning

Vi har mange års erfaring rundt valg av belysning i ulike typer hjem. Vi er opptatt av estetikk, design, komfort og funksjonalitet og vet hvordan vi kan hjelpe deg med å oppnå den belysningen som passer best i ditt hjem.

Kontakt oss gjerne, og bestill en uforpliktende befaring rundt hva vi kan gjøre for deg.