Skip to content

El-bil lading

Lading av elektriske biler kan medføre økt brannfare. Mange lader el-bilen hjemme, og hele 60 % lader fra vanlige stikkontakter. Av sikkerhetsmessige hensyn bør el-bileiere bruke egnede kontakter og ladeutstyr når de lader bilen sin. En vanlig stikkontakt er i utgangspunktet en dårlig løsning.

Det tar lang tid å lade, man får en stor belastning over lengere tid og det øker muligheten for varmegang og dermed fare for brann

Vis ladevett: Salget av el-biler eksploderer, og uvettig lading kan skape brannfeller som følge av varmgang i strømuttaket. I verste fall kan liv gå tapt ved at det blir brann i en bolig, bil eller garasje. Det er derfor ekstremt viktig at du som el-bileier viser ladevett og ikke tar sjanser, men sikrer deg ved bruk av riktig ladeutstyr.

Hvorfor investere i en ladestasjon hjemme?

For å benytte en el-bil effektivt og etter ditt behov, bør man tenke igjennom hva man trenger, slik at batteripakken i bilen er tilstrekkelig ladet om morgenen slik du ønsker. Normallading vil i mange tilfelle være tilstrekkelig, men det er også mulig å få et kraftigere ladeuttak. Ønsker man en kraftigere lader, må det gjøres en vurdering i hvert enkelt tilfelle.

Mesteparten av el-bilens strømbehov fylles hjemme mens du sover, så det er viktig at man har en sikker løsning man kan føle seg trygg med.

Ved å benytte en ladestasjon, vil man få en robust og sikker tilkobling som er beregnet og designet for bruken. En ladestasjon er en god investering for din bolig.

La oss ta en prat om El-bil lading!

Har du behov for å kartlegge hvilke alternativer du burde satse på? Fyll ut skjemaet under, så tar vi en uforpliktende prat om hvordan vi best kan hjelpe deg!

Telefon

67 90 76 00

E-pOST

firmapost@leithe-elektro.no

Adresse

Boecks gate 1
1473 Lørenskog

ProsjektlederGratis befaring

Fyll ut skjemaet under så tar vi kontakt 

Ønsker du heller å ringe oss?

Erfarne elektrikereBestill elektriker

Fyll ut skjemaet under så tar vi kontakt 

Ønsker du heller å ringe oss?

Vi ringer deg opp!La oss ta en prat

Fyll ut skjemaet under så tar vi kontakt med deg for å finne de tjenestene du trenger! Tjenesten er helt gratis og helt uforpliktende. Vi ser frem til å hjelpe deg!

Ønsker du heller å ringe oss?