Leithe Elektro er en veletablert elektrobedrift i Lørenskog som har holdt på i 15 år. Vi har bred erfaring innen alle typer oppdrag.

Vi utvikler og ferdigstiller alle typer anlegg for industri, næringsliv og boligmarked, og har også en rekke oppdrag for privatkunder.

Kvalitetssikring og dokumentasjon

Vi møter alle våre kunder med respekt, og stiller store krav til oss selv. Vi samarbeider med en rekke entreprenører og byggherrer, som igjen setter store krav til punktlighet, kalkyler, utførelse, kvalitetssikring og dokumentasjon. Dette tar vi med oss i alle oppdrag.

Våre dyktige montører benytter moderne instrumenter for test, og dokumentasjon av de elektriske installasjonenes funksjon og kvalitet.

Våre tjenester

Leithe Elektro tilbyr alle typer elektrotjenester i Oslo og Akershus området. Vi bistår alle typer kunder fra privatpersoner, boligmarked, entreprenører til byggherrer. Her kan du se et utvalg av våre tjenester:

Bestill en gratis befaring fra Leithe Elektro

For oss er det viktig tilby alle våre kunder riktig kvalitet, til avtalt tid. Vi er presise, nøyaktige og ærlige, og har stor forståelse for at en stor jobb kan føles som en stor kostnad. Derfor er det viktig for oss at du som kunde skal føle at vi har gjort en god jobb.

Bestill gratis befaring her, om du ønsker elektrikertjenester utført. Vi kan komme med gode tips, og finne de løsningene som passer for deg.

Alle typer elektrikertjenester i Oslo og Akershus

Vi stiller opp på kort varsel og utfører alle typer elektrorelaterte oppdrag, kjapt og effektivt i Oslo og Akershus.

Hvis du pusser opp, trenger vedlikehold av ditt el-anlegg eller har større prosjekter på gang, er vi rett firma.

Ta kontakt med oss i Leithe Elektro AS i dag, om du har spørsmål om oppdrag vi kan utføre for deg. Vi tilbyr alltid gratis befaring, og et uforpliktende tilbud. Bestill her.

 

Kontaktsskjema

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.