fbpx Skip to content

Smarthus

En enklere og mer moderne hverdag.

Hva er smarthus?​

Et smarthus er en intelligent bolig som tilpasser seg deg og din familie for å sikre dere maksimal komfort og sikkerhet, samtidig som dere holder energibruket til et minimum.

Smarthusløsningen setter de elektriske komponentene i hjemmet i system, slik at du kan styre og kontrollere dem fra et sted. Sentralt i smarthusteknologien, står scenarier. Et scenarie kan for eksempel være «Alt av». Ved å trykke på «Alt av» før du forlater huset, kan du skru av alt lys, kutte strømmen til kaffetrakter og strykejern og sette varmen i sparemodus. Skulle du glemme å trykke på bryteren før du går ut, kan du alltids gå inn via mobilen, og fikse det derfra.

Har du et Smarthus, får du full kontroll over boligen din.

Ved å kombinere, styre og kontrollere husets ulike elektriske installasjoner, får boligen enklere betjening, lavere energiforbruk, bedre komfort og høyere sikkerhetsnivå.

I Smarthuset kan installasjoner som lys, varme, solskjerming, multimedier og adgangskontroll, kobles opp mot en sentral server. Via serveren kan det settes opp ulike «scenarier» som justerer installasjonene basert på husstandens vanligste bruksmønstre. Det som gjør smarthuset så spesielt, er muligheten til å kombinere ulike installasjoner i samme scenarier.

Velg løsningen som passser deg

Ved å bygge gode scenarier, åpnes et utall muligheter for å forenkle og forbedre ulike prosesser i hjemmet.

Scenariene kan betjenes fra skjermer og brytere på veggen, fjernkontroller eller app på mobil og nettbrett. Slik har du alltid tilgang til å kontrollere og betjene smarthuset, også når du selv ikke er hjemme.

Det finnes to typer smarthus; trådbundet og trådløst. Trådbundet smarthus er kablet ulikt fra en «tradisjonell» elektroinstallsjon. Dermed egner det trådbundne smarthuset seg best for deg som skal totalrenovere eller bygge ny bolig.

Bestill elektriker

Fyll ut skjemaet under så svarer vi deg innen 24 timer

Nelfo-300x300-1
Ansvarsrett_logo_rgb_stor
dsb_vert_ORANGE
Nkom

Ditt personvern er ivaretatt: Alle skjemadata krypteres over en sikker tilkobling. Ved å trykke på knappen godkjenner du å dele ditt skjemasvar med Leithe Elektro AS