Skip to content

Hva er smarthus?

Et smarthus er en intelligent bolig som tilpasser seg deg og din familie for å sikre dere maksimal komfort og sikkerhet, samtidig som dere holder energibruket til et minimum.

Smarthusløsningen setter de elektriske komponentene i hjemmet i system, slik at du kan styre og kontrollere dem fra et sted. Sentralt i smarthusteknologien, står scenarier. Et scenarie kan for eksempel være «Alt av». Ved å trykke på «Alt av» før du forlater huset, kan du skru av alt lys, kutte strømmen til kaffetrakter og strykejern og sette varmen i sparemodus. Skulle du glemme å trykke på bryteren før du går ut, kan du alltids gå inn via mobilen, og fikse det derfra.

Har du et Smarthus, får du full kontroll over boligen din.

Ved å kombinere, styre og kontrollere husets ulike elektriske installasjoner, får boligen enklere betjening, lavere energiforbruk, bedre komfort og høyere sikkerhetsnivå.

I Smarthuset kan installasjoner som lys, varme, solskjerming, multimedier og adgangskontroll, kobles opp mot en sentral server. Via serveren kan det settes opp ulike «scenarier» som justerer installasjonene basert på husstandens vanligste bruksmønstre. Det som gjør smarthuset så spesielt, er muligheten til å kombinere ulike installasjoner i samme scenarier.

Velg rett Smarthusløsning

Ved å bygge gode scenarier, åpnes et utall muligheter for å forenkle og forbedre ulike prosesser i hjemmet.

Scenariene kan betjenes fra skjermer og brytere på veggen, fjernkontroller eller app på mobil og nettbrett. Slik har du alltid tilgang til å kontrollere og betjene smarthuset, også når du selv ikke er hjemme.

Det finnes to typer smarthus; trådbundet og trådløst. Trådbundet smarthus er kablet ulikt fra en «tradisjonell» elektroinstallsjon. Dermed egner det trådbundne smarthuset seg best for deg som skal totalrenovere eller bygge ny bolig.

Ta kontrollen over ditt elektriske anlegg

Skal du pusse opp, og ønsker å beholde den eksisterende infrastrukturen i husets elektriske anlegg, er trådløst smarthus et godt valg. Ta kontakt i dag, så skal vi finne riktig løsning og pris på ditt Smart Hus

La oss ta en prat om smarthus!

Har du behov for å kartlegge hvilke alternativer du burde satse på? Fyll ut skjemaet under, så tar vi en uforpliktende prat om hvordan vi best kan hjelpe deg!

Telefon

67 90 76 00

E-pOST

firmapost@leithe-elektro.no

Adresse

Boecks gate 1
1473 Lørenskog

ProsjektlederGratis befaring

Fyll ut skjemaet under så tar vi kontakt 

Ønsker du heller å ringe oss?

Erfarne elektrikereBestill elektriker

Fyll ut skjemaet under så tar vi kontakt 

Ønsker du heller å ringe oss?

Vi ringer deg opp!La oss ta en prat

Fyll ut skjemaet under så tar vi kontakt med deg for å finne de tjenestene du trenger! Tjenesten er helt gratis og helt uforpliktende. Vi ser frem til å hjelpe deg!

Ønsker du heller å ringe oss?