Skip to content

Varmefolie

Varmefolie gir en hurtigere oppvarming enn for eksempel innstøpte varmekabler eller vannbåren varme. Fra du skrur på varmen tar det kun en halv times tid før du kjenner varmen i gulvet. Det betyr at du har raskt gulv, med muligheten til å senke varmen om natten og de timene på dagen da ingen er hjemme og dermed spare strøm.

Med sin lave byggehøyde gir varmefolie en rask og effektiv oppvarming, som er lett å regulere. Med denne egenskapen kan du faktisk redusere dine strømutgifter med opptil hele 30%. Varmefolien krever ingen støpe masse og legges på Reflektor isolasjonsplater direkte på undergulv, og med en plast overdekning som beskyttelse.

En fantastisk løsning for parkett, laminat eller tregulv

Reflektorplatene er trinnlydsdempende og sørger for at varmen ledes opp i gulvet. Til sammen bygger folien og platen kun 3,4 eller 6,4mm. Egner seg like godt til rehabilitering som til nye boliger bygget etter TEK 10 og TEK 17.

Ved å bruke en elektronisk termostat vil man få en fin styring av gulvvarmen, men samtidig beskytte gulvet mot overoppheting ved bruk av en maksbegrenser. Vi kan tilby flere modeller av termostater med en rekke funksjoner som app eller wifi styring, samt ulike komfort og nattsenkingsmuligheter.

La oss ta en prat om varmefolie!

Har du behov for å kartlegge hvilke alternativer du burde satse på? Fyll ut skjemaet under, så tar vi en uforpliktende prat om hvordan vi best kan hjelpe deg!

Telefon

67 90 76 00

E-pOST

firmapost@leithe-elektro.no

Adresse

Boecks gate 1
1473 Lørenskog

ProsjektlederGratis befaring

Fyll ut skjemaet under så tar vi kontakt 

Ønsker du heller å ringe oss?

Erfarne elektrikereBestill elektriker

Fyll ut skjemaet under så tar vi kontakt 

Ønsker du heller å ringe oss?

Vi ringer deg opp!La oss ta en prat

Fyll ut skjemaet under så tar vi kontakt med deg for å finne de tjenestene du trenger! Tjenesten er helt gratis og helt uforpliktende. Vi ser frem til å hjelpe deg!

Ønsker du heller å ringe oss?