Skip to content

Elektrikertjenester for din bedrift

Serviceoppdrag

Vi har en stab sammensatt av bred kompetanse innen elektrikerfaget. Vi bistår din bedrift når du måtte trenge en elektriker.

Et strømbrudd i bedriften kan koste deg dyrt. Vi sikrer deg mot kostbar driftsstans. Hva vil konsekvensene være av et strømbrudd i din bedrift? Betalingsterminaler som ikke virker? Datasystemer som ikke fungerer? Tap av data? 

Vi tar oss av anlegget ditt og utbedrer feil før systemet svikter. Vi utfører alt fra små servicejobber til prosjektering og komplekse installeringer.

Belysning

Vi leverer energibesparende og gode løsninger for bedrifter, skoler, butikker og borettslag. Sammen med våre samarbeidspartnere har vi løsninger enten det gjelder nybygg eller rehabilitering.

Belysning er en viktig del av hverdagen. Vi hjelper deg med å skape gode og energieffektive løsninger.

Våre løsninger betyr mer enn god design og teknisk gode produkter. Vi bidrar også med praktiske løsninger som forenkler gjennomføringen av prosjektet.

Service- og rammeavtaler

Leithe Elektro bistår med all nødvendig hjelp og ekspertise til internkontroll, oppgradering og systematisk vedlikehold av elektriske anlegg. Vi utfører alltid forskriftsmessig arbeid, som garanti for kvalitet og sikkerhet. Etter at det elektriske anlegget er i forskriftsmessig stand, kan vi utarbeide en detaljert vedlikeholdsplan i form av en fast service-/rammeavtale.

Gjennom å ha en fast entreprenør med god kjennskap til det elektriske anlegget, vil man kunne spare betydelige summer på å etablere et fast og langsiktig forhold. Vi tilbyr gunstige og forutsigbare rammeavtaler, og vi kan ta oss av alt det elektriske i din bedrift.

Prosjektering

Hvis du skal bygge nytt, kan vi ta oss av prosjektering av et solid elektrisk anlegg som gir energieffektive lokaler med god komfort. Nye lokaler eller restaurering og oppgradering av gamle, gir helt unike muligheter til å tenke helhetlige elektriske løsninger. 

Styringssystemer for lys, varme, ventilasjon og alarmer vil kutte fremtidige strømkostnader i bygget. I tillegg vil det gi gode arbeidsforhold og sikkerhet for virksomheten(e). God energimerking av lokalene gjør kontorene også attraktive på utleiemarkedet.

Elbil

For bedrifter, sameier og borettslag som skal etablere ladesystem for elbiler, tilbyr vi løsninger som
kan skaleres og utvikles når behovet endres. Vi har lang og solid erfaring med etablering av systemer for lading av elbil.

Sikkerhet

Byggeforskriftene tilsier at de fleste næringsbygg må ha både brannvarslings- og nødlysanlegg, for enkel og sikker rømning. I disse tilfellene er det pålagt årlig kontroll. Forsikringsselskaper stiller også visse krav for at erstatning skal utbetales. Vi leverer systemer som er dimensjonerte etter kundenes behov, og som tilfredsstiller myndighetenes krav til alarmsystemer og sikkerhet.

Leithe Elektro har lang erfaring med installasjon av brannvarslings- og nødlysanlegg både for offentlige bygninger og næringsbygg. Vi leverer moderne og driftssikre elektroløsninger innen data og spredenett.

Referanser

Kom i kontakt med oss

Har du behov for å kartlegge hvilke alternativer din bedrift burde satse på? Fyll ut skjemaet under, så tar vi en uforpliktende prat om hvordan vi best kan hjelpe dere!

Telefon

67 90 76 00

E-pOST

firmapost@leithe-elektro.no

Adresse

Boecks gate 1
1473 Lørenskog

ProsjektlederGratis befaring

Fyll ut skjemaet under så tar vi kontakt 

Ønsker du heller å ringe oss?

Erfarne elektrikereBestill elektriker

Fyll ut skjemaet under så tar vi kontakt 

Ønsker du heller å ringe oss?

Vi ringer deg opp!La oss ta en prat

Fyll ut skjemaet under så tar vi kontakt med deg for å finne de tjenestene du trenger! Tjenesten er helt gratis og helt uforpliktende. Vi ser frem til å hjelpe deg!

Ønsker du heller å ringe oss?