fbpx Skip to content

Bedrift

Elektrikertjenester for din bedrift

Serviceoppdrag

Vi har en stab sammensatt av bred kompetanse innen elektrikerfaget. Vi bistår din bedrift når du måtte trenge en elektriker.

Et strømbrudd i bedriften kan koste deg dyrt. Vi sikrer deg mot kostbar driftsstans. Hva vil konsekvensene være av et strømbrudd i din bedrift? Betalingsterminaler som ikke virker? Datasystemer som ikke fungerer? Tap av data?

Vi tar oss av anlegget ditt og utbedrer feil før systemet svikter. Vi utfører alt fra små servicejobber til prosjektering og komplekse installeringer.

Belysning

Vi leverer energibesparende og gode løsninger for bedrifter, skoler, butikker og borettslag. Sammen med våre samarbeidspartnere har vi løsninger enten det gjelder nybygg eller rehabilitering.

Belysning er en viktig del av hverdagen. Vi hjelper deg med å skape gode og energieffektive løsninger.

Våre løsninger betyr mer enn god design og teknisk gode produkter. Vi bidrar også med praktiske løsninger som forenkler gjennomføringen av prosjektet.

Service- og rammeavtaler

Leithe Elektro bistår med all nødvendig hjelp og ekspertise til internkontroll, oppgradering og systematisk vedlikehold av elektriske anlegg. Vi utfører alltid forskriftsmessig arbeid, som garanti for kvalitet og sikkerhet. Etter at det elektriske anlegget er i forskriftsmessig stand, kan vi utarbeide en detaljert vedlikeholdsplan i form av en fast service-/rammeavtale.

Gjennom å ha en fast entreprenør med god kjennskap til det elektriske anlegget, vil man kunne spare betydelige summer på å etablere et fast og langsiktig forhold. Vi tilbyr gunstige og forutsigbare rammeavtaler, og vi kan ta oss av alt det elektriske i din bedrift.

Prosjektering

Hvis du skal bygge nytt, kan vi ta oss av prosjektering av et solid elektrisk anlegg som gir energieffektive lokaler med god komfort. Nye lokaler eller restaurering og oppgradering av gamle, gir helt unike muligheter til å tenke helhetlige elektriske løsninger.

Styringssystemer for lys, varme, ventilasjon og alarmer vil kutte fremtidige strømkostnader i bygget. I tillegg vil det gi gode arbeidsforhold og sikkerhet for virksomheten(e). God energimerking av lokalene gjør kontorene også attraktive på utleiemarkedet.

El-bil og ladestasjoner

For bedrifter, sameier og borettslag som skal etablere ladesystem for elbiler, tilbyr vi løsninger som kan skaleres og utvikles når behovet endres. Vi har lang og solid erfaring med etablering av systemer for lading av elbil.

Sikkerhet

Byggeforskriftene tilsier at de fleste næringsbygg må ha både brannvarslings- og nødlysanlegg, for enkel og sikker rømning. I disse tilfellene er det pålagt årlig kontroll. Forsikringsselskaper stiller også visse krav for at erstatning skal utbetales. Vi leverer systemer som er dimensjonerte etter kundenes behov, og som tilfredsstiller myndighetenes krav til alarmsystemer og sikkerhet.

Leithe Elektro har lang erfaring med installasjon av brannvarslings- og nødlysanlegg både for offentlige bygninger og næringsbygg. Vi leverer moderne og driftssikre elektroløsninger innen data og spredenett.

Referanser

Har du spørsmål?

Fyll ut skjemaet under så svarer vi deg innen 24 timer

Nelfo-300x300-1
Ansvarsrett_logo_rgb_stor
dsb_vert_ORANGE
Nkom

Ditt personvern er ivaretatt: Alle skjemadata krypteres over en sikker tilkobling. Ved å trykke på knappen godkjenner du å dele ditt skjemasvar med Leithe Elektro AS