Skip to content

Referanser

Et godt samarbeid under spesielle tider

Leithe elektro er fast samarbeidspartner med Bryn storsenter og har tatt del av totalløsninger for hele senteret. Her har det blitt gjort alt fra mindre til større lys i butikkene. Det har blitt gjort elektroniske parkeringsløsninger som gir besøkende..

Stiller opp på kort varsel

Boligoppusserne pusser opp boliger før de legges ut for salg. I samarbeid med boligeiere og eiendomsmeglere tar de for seg boligen og gjør tiltak som kan øke boligens verdi. Det kan være alt fra å male noen flater, slipe gulv, bytte lamper og stikkontakter eller…

Profesjonelle og leverer alltid!​

Samarbeidet med Leithe Elektro opplever jeg som veldig bra. De kommer på kort varsel når jeg trenger en elektriker, og utfører jobben på en god måte. Det er også veldig hyggelig folk som jobber der, forteller Arve Vallestad..

God forståelse av oppgaven​

NRC Group Anlegg er hovedentreprenør i alt innen anleggsarbeid. Alt fra nybygging av kai, damrehabilitering, nærings- og industribygg. De bruker Leithe Elektro regelmessig, og har samarbeidet i rundt syv år. – Vi bruker Leithe på alt fra…

Pliktoppfyllende og faglig flinke​

Familiehus AS er et selskap i FH Gruppen AS , og leverer standardiserte ferdighus. De er blant de mest fremgangsrike bolig-leverandørene i landet, og står for oppføringen av flere hundre boliger på Østlandet hvert år..

Tilbakemeldinger fra MittAnbud

Vi er meget godt fornøyd med jobben som Leithe Elektro gjorde. Elektrikeren kom på tiden, vurderte arbeidet som skulle gjøres og sa «Ikke noe problem». Deretter satte han i gang og fikk en ganske komplisert jobb til åvirke enkel…

En utelukkende positiv opplevelse!​

Jan Egil Sjøstrøm fikk hjelp av Leithe Elektro da han skulle totalrenovere sin nye bolig.- Vi flyttet inn i en ny bolig i mars som trengte totalrehabilitering. Alt måtte byttes ut, sikringsskap og alt av elektriske installasjoner….

ProsjektlederGratis befaring

Fyll ut skjemaet under så tar vi kontakt 

Ønsker du heller å ringe oss?

Vi ringer deg opp!La oss ta en prat

Fyll ut skjemaet under så tar vi kontakt med deg for å finne de tjenestene du trenger! Tjenesten er helt gratis og helt uforpliktende. Vi ser frem til å hjelpe deg!

Ønsker du heller å ringe oss?

Erfarne elektrikereBestill elektriker

Fyll ut skjemaet under så tar vi kontakt 

Ønsker du heller å ringe oss?