fbpx Skip to content

Bryn Storsenter

Referanse

Bryn Storsenter

Leithe Elektro har en fast samarbeidsavtale med Bryn Storsenter hvor de har hjulpet storsenteret med alt fra små til store elektrikertjenester. 

Allerede ved første øyekast, kan man se endringene Leithe Elektro har gjort og hvordan atmosfæren har endret seg fra tidligere. Det har blitt satt opp nye lys på flere av butikkene, samtidig satt inn flere rundt omkring senteret. 

Leithe Elektro har også hjulpet Bryn Storsenter med å implementere helautomatiske parkeringsløsninger som gjør det lettere og mer effektivt for kunder å komme på besøk. 

Hva kunden forteller

Prosjektansvarlige fra Bryn storsenter opplever samarbeidet som svært positivt. – Leithe Elektro har vært en fantastisk leverandør, og vi opplever samarbeidet som svært effektivt.

“Det vi likte spesielt godt var kommunikasjonen gjennom hele samarbeidet. Det var så lett som å bare kunne ringe Vegar eller Kjell Erik, og ting ble gjort under kort tid.”

De avslutter med å fortelle at Leithe Elektro har tatt godt hensyn til besøkende og ansatte under hele samarbeidet, spesielt under COVID-19 pandemien.

Vi anbefaler Leithe Elektro på det sterkeste

Leithe Elektro har sammen med Bryn Storsenter hatt en visjon om å skape et svært godt miljø både inne og ute på senteret. Her var kunden og deres opplevelse i fokus.

“Vi ser frem til et videre samarbeid og anbefaler Leithe Elektro på det sterkeste til flere som trenger effektive og profesjonelle elektrikertjenester.”

Bilder fra oppdraget

 

Send en henvendelse

Fyll ut skjemaet under så svarer vi deg innen 24 timer

Nelfo-300x300-1
Ansvarsrett_logo_rgb_stor
dsb_vert_ORANGE
Nkom

Ditt personvern er ivaretatt: Alle skjemadata krypteres over en sikker tilkobling. Ved å trykke på knappen godkjenner du å dele ditt skjemasvar med Leithe Elektro AS