Skip to content

Bryn storsenter

Leithe elektro er fast samarbeidspartner med Bryn storsenter og har tatt del av totalløsninger for hele senteret. Her har det blitt gjort alt fra mindre til større lys i butikkene. Det har blitt gjort elektroniske parkeringsløsninger som gir besøkende på bryn storsenter en god opplevelse allerede fra de ankommer stedet.

Hva kunden forteller

Prosjektansvarlige fra Bryn storsenter opplever samarbeidet som svært positivt. – Leithe Elektro har vært en fantastisk leverandør, og vi opplever samarbeidet som svært effektivt.

Det vi likte spesielt godt var kommunikasjonen gjennom hele samarbeidet. Det var så lett som å bare kunne ringe Vegar eller Kjell Erik og ting ble gjort med engang problemfritt.

Det som gjorde det lille ekstra var forbeholdene Leithe hadde under COVID-19 pandemien. Leithe Elektro tok hensyn til besøkende, ansatte og hverandre under arbeidet.  

Hva Leithe har bidratt med

Leithe elektro har sammen med Bryn Storsenter hatt en visjon om å skape et svært godt miljø både inne og ute på senteret. Her var kunden og deres opplevelse i fokus.

Bilder fra oppdraget

 

ProsjektlederGratis befaring

Fyll ut skjemaet under så tar vi kontakt 

Ønsker du heller å ringe oss?

Vi ringer deg opp!La oss ta en prat

Fyll ut skjemaet under så tar vi kontakt med deg for å finne de tjenestene du trenger! Tjenesten er helt gratis og helt uforpliktende. Vi ser frem til å hjelpe deg!

Ønsker du heller å ringe oss?

Erfarne elektrikereBestill elektriker

Fyll ut skjemaet under så tar vi kontakt 

Ønsker du heller å ringe oss?