fbpx Skip to content

- God forståelse av oppgaven​

Vi har erfarne elektrikere klare for arbeid.

Totalrenovering av sin nye bolig.

– Vi flyttet inn i en ny bolig i mars som trengte totalrehabilitering. Alt måtte byttes ut, sikringsskap og alt av elektriske installasjoner. 

Sjøstrøm kjenner til Leithe Elektro fra tidligere, da han jobber som vaktmester i Abellund Borettslag på Manglerud. Der brukte de Leithe Elektro til sporadiske oppdrag, og ved en tilfeldighet var det Leithe Elektro som også skulle rehabilitere Sjøstrøms nye bolig.

– Entreprenøren vi valgte, brukte Leithe Elektro til den elektriske biten, og jeg kjente til både Kjell-Erik og firmaet fra før. Jeg visste jo hva de stod for, så jeg var fornøyd med det.

Fikk gode tips under opppussingen​

– Vi er veldig fornøyde med samarbeidet, og jobben Leithe Elektro har gjort for oss. De kom både med anbefalinger og tips, som vi er glad vi fulgte. 

Spesielt fikk vi tips i forhold til belysning, og hvordan lys danner skygger, og at man må tenke på avstanden fra veggen. Vi fikk gode resultater etter å ha fulgt deres råd. Sjøstrøm forteller at alt det elektriske i boligen måtte på plass og det ble blant annet installert nytt sikringsskap, downlights, varmekabler og alt av stikkontakter

Send en henvendelse

Fyll ut skjemaet under så svarer vi deg innen 24 timer

Nelfo-300x300-1
Ansvarsrett_logo_rgb_stor
dsb_vert_ORANGE
Nkom

Ditt personvern er ivaretatt: Alle skjemadata krypteres over en sikker tilkobling. Ved å trykke på knappen godkjenner du å dele ditt skjemasvar med Leithe Elektro AS