fbpx Skip to content

Enklere å spare strøm - og samtidig få støtte

Forutsigbarhet

Leithe-Elektro tilbyr nå en pakke som gir deg full kontroll på strømforbruket og systemet utnytter den varierende strømprisen. Forbruk fra store laster som elbil-lader, varmtvann, varmekabel med mer, kan reduseres eller flyttes til tider på døgnet da strømmen er billigere. I tillegg får man tilbake 35% av investering fra Enova.

Kampanjen

I dette tilbudet vil du få en komplett pakke med alt du trenger for å få kontroll over strømforbruket i hjemmet ditt

  • 1 stk Futurehome Smarthub
  • 1 stk HAN Sensor
  • 1 stk smarttermostat (hvit)
  • 1 stk16A smart relé til VVB

Pris 14.999 inkl. mva.

Installasjon

Installasjon og oppsett av Futurehome energipakke for smartstyring av strømforbruk og oppsett og styring via app fra Futurehome. I systemet medfølger 1 stk Hub som tilkobles ledig port på router og 230V uttak, 1 stk aktuator for styring av varmtvannsbereder, 1 stk termostat for styring av varmekabel og HAN-sensor for måler. Du må selv bestille åpning av HAN-port på Minside hos Elvia. Systemet kvalifiserer til Enova støtte 35% begrenset oppad til kr 10.000.-. Etter mottak av faktura fra oss laster du denne opp på Enovas hjemmeside.

Ladekampanje

Vi tilbyr nå ladestasjoner med montering til en billigere pris.

Ladestasjonen er intelligent og tilpasser seg alle elbiler, strømstyrker og strømnett. Ladestasjonen vil automatisk detektere om bilen støtter 3-fas eller ikke.

Du trenger ikke å tenke på tekniske spesifikasjoner, ladestasjonen tilpasser seg alltid bilens behov og håndterer å lade flere biler med ulike behov samtidig

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet under så tar vi en uforpliktende prat om hvilke løsninger som passer akkurat deg og ditt hjem!

Nelfo-300x300-1
Ansvarsrett_logo_rgb_stor
dsb_vert_ORANGE
Nkom

Ditt personvern er ivaretatt: Alle skjemadata krypteres over en sikker tilkobling. Ved å trykke på knappen godkjenner du å dele ditt skjemasvar med Leithe Elektro AS