Skip to content

Tilbakemeldinger fra MittAnbud

Leithe Elektro AS responderte raskt da jeg la ut jobben på mitt anbud.no og møtte som avtalt på befaring. Mottok deretter et skriftlig og detaljert pristilbud, og jobben ble utført på en svært tilfredsstillende måte, til avtatt tid og pris . Leithe Elektro AS anbefales!
Dag-arne Hole
Oppgradering fra skrusikringer til jordfeilautomater + bytte av diverse stikkontakter
Gjorde en veldig bra jobb til avtalt pris. Var eneste av de som svarte på anbudet som ville komme på befaring før de ga et tilbudet!. Dukket opp til avtalt tid og ryddet etter seg. Veldig fornøyd med det elektriske arbeidet. Har ingenting å utsette på installatørene.
Eivind Grøtteland
Jording av stue kjøkken,pluss småting
De inspiserte jobben på forhånd, ga et ok anbud, møtte opp til avtalt tid og gjorde jobben perfekt. Det var litt problemer med å få lagt opp en ekstra kurs, men det var annonsert på forhånd. Vi er 100% fornøyd og ville brukt dem igjen
Tore Gylver
Elektriker,leilighet i haugerudveien 88,0674 oslo
Utrolig godt utført arbeid til en utrolig god pris. Ikke noe problem å gjøre ting litt annerledes enn avtalt heller, og prisen ble ikke høyere enn det som var rimelig. Alt i alt veldig fornøyd, tusen takk. :).
Christine Munthe
Trenger elektriker som kan hjelpe til med å legge strøm til mitt nye kjøkken
Vi er meget godt fornøy d med jobben som Leithe Elektro gjorde. Elektrikeren kom på tiden, vurderte arbeidet som skulle gjøres og sa «Ikke noe problem". Deretter satte han i gang og fikk en ganske komplisert jobb til åvirke enkel. Resultatet ble utmerket. Kan virkelig anbefale denne bedriften.
Ole-Gerhard Røn
Mindre elektriske arbeider i leilighet i oslo
Alexander som møtte opp her, gjorde en utmerket jobb! Samarbeidet godt ut fra hva jeg onsket,å kom med gode innspill. Jeg er meget fornøyd, å anbefaler både bedriften og Alexander videre. Vet hvem jeg ringer neste gang jeg trenger noe ulførtl
Beth Jensen
Skift av stikkontakter,montering av taklampe bad. bytte stikkontakt deksler soverom

Kom i kontakt med oss

Har du behov for å kartlegge hvilke alternativer du burde satse på? Fyll ut skjemaet under, så tar vi en uforpliktende prat om hvordan vi best kan hjelpe deg!

Telefon

67 90 76 00

E-pOST

firmapost@leithe-elektro.no

Adresse

Boecks gate 1
1473 Lørenskog

ProsjektlederGratis befaring

Fyll ut skjemaet under så tar vi kontakt 

Ønsker du heller å ringe oss?

Erfarne elektrikereBestill elektriker

Fyll ut skjemaet under så tar vi kontakt 

Ønsker du heller å ringe oss?

Vi ringer deg opp!La oss ta en prat

Fyll ut skjemaet under så tar vi kontakt med deg for å finne de tjenestene du trenger! Tjenesten er helt gratis og helt uforpliktende. Vi ser frem til å hjelpe deg!

Ønsker du heller å ringe oss?