Skip to content

- God forståelse av oppgaven

NRC Group

NRC Group Anlegg er hovedentreprenør i alt innen anleggsarbeid. Alt fra nybygging av kai, damrehabilitering, nærings- og industribygg. De bruker Leithe Elektro regelmessig, og har samarbeidet i rundt syv år.

– Vi bruker Leithe på alt fra småe til store elektroentrepriser, og har brukt dem til totalentrepriser hvor de selv prosjekterer og tar seg av alt det elektriske, forteller prosjektansvarlig Øystein Eide-Fredriksen.

Et fantastisk samarbeid!

Leithe Elektro har blant annet bidratt på prosjekter der de har rehabilitert garderober og kontor, lagt til rette for, og levert alt av byggestrøm til prosjekter, og vært involvert i rehabiliteringen av Rådhusbrygge 4, Rådhusbrygge 2 og Akkershusutstikkeren.

– Samarbeidet fungerer veldig bra. De får gjort jobben, og har en god forståelse av oppgaven, samtidig som de er løsningsorienterte og flinke, forteller Eide-Fredriksen.

På spørsmål om han kan anbefale Leithe Elektro AS videre svarer han:
- Jeg kan absolutt anbefale de videre, og det har jeg også gjort, avslutter han.

Kom i kontakt med oss

Har du behov for å kartlegge hvilke alternativer du burde satse på? Fyll ut skjemaet under, så tar vi en uforpliktende prat om hvordan vi best kan hjelpe deg!

Telefon

67 90 76 00

E-pOST

firmapost@leithe-elektro.no

Adresse

Boecks gate 1
1473 Lørenskog

ProsjektlederGratis befaring

Fyll ut skjemaet under så tar vi kontakt 

Ønsker du heller å ringe oss?

Erfarne elektrikereBestill elektriker

Fyll ut skjemaet under så tar vi kontakt 

Ønsker du heller å ringe oss?

Vi ringer deg opp!La oss ta en prat

Fyll ut skjemaet under så tar vi kontakt med deg for å finne de tjenestene du trenger! Tjenesten er helt gratis og helt uforpliktende. Vi ser frem til å hjelpe deg!

Ønsker du heller å ringe oss?