fbpx Skip to content

NRC Group

Referanse

NRC Group

NRC Group Anlegg er hovedentreprenør i alt innen anleggsarbeid. Alt fra nybygging av kai, damrehabilitering, nærings- og industribygg. De bruker Leithe Elektro regelmessig, og har samarbeidet i rundt syv år.

– Vi bruker Leithe på alt fra småe til store elektroentrepriser, og har brukt dem til totalentrepriser hvor de selv prosjekterer og tar seg av alt det elektriske, forteller prosjektansvarlig Øystein Eide-Fredriksen.

Et fantastisk samarbeid!​

Leithe Elektro har blant annet bidratt på prosjekter der de har rehabilitert garderober og kontor, lagt til rette for, og levert alt av byggestrøm til prosjekter, og vært involvert i rehabiliteringen av Rådhusbrygge 4, Rådhusbrygge 2 og Akkershusutstikkeren.

– Samarbeidet fungerer veldig bra. De får gjort jobben, og har en god forståelse av oppgaven, samtidig som de er løsningsorienterte og flinke, forteller Eide-Fredriksen.

Send en henvendelse

Fyll ut skjemaet under så svarer vi deg innen 24 timer

Nelfo-300x300-1
Ansvarsrett_logo_rgb_stor
dsb_vert_ORANGE
Nkom

Ditt personvern er ivaretatt: Alle skjemadata krypteres over en sikker tilkobling. Ved å trykke på knappen godkjenner du å dele ditt skjemasvar med Leithe Elektro AS