fbpx Skip to content

Vi hjelper deg medBelysning

Lys etter dine behov

Valg av belysning avhenger av hva du skal gjøre.

Tenk over hva du bruke rommet til. Skal du skjære grønnsaker? Skal du hygge deg med en god bok? Leithe Elektro finner riktig belysning – tilpasset din bruk av rommet. 

Å lyssette rom på en praktisk og innbydende måte kan være en kunst. Vi hjelper deg med belysning som ivaretar helheten. 

LED-Belysning

Mange ønsker å gjøre hjemmet litt mer spennende med noe annet enn standard belysning. Det er utrolig mye å velge i. LED-lys og spotter, tradisjonelle tak- og vegglamper, moderne designerlamper og LED-striper, for å nevne noe. Kombinasjonen er ofte nøkkelen.

Belysning på badet

Både typen belysning og montering kan gjøre en stor forskjell på hvordan du opplever rommet. For eksempel kan én eller flere downlights rett over badekaret eller dusjen la deg nyte lysspillet i vannet, og gjøre badet til et avslappende sted å være. Morgenstellet blir best om du får et sannferdig bilde av deg selv i speilet – da er den beste monteringen litt over og på siden av speilet, så du unngår skarpe skygger i ansiktet.

La oss ta en prat om belysning!

Har du behov for å kartlegge hvilke alternativer du burde satse på? Fyll ut skjemaet under, så tar vi en uforpliktende prat om hvordan vi best kan hjelpe deg!

Telefon

67 90 76 00

E-pOST

Post@leithe-elektro.no

Kontortider

07:00 – 15:00 (Mandag – Fredag)

Adresse

Boecks gate 1
1473 Lørenskog