fbpx Skip to content

Vi hjelper deg medSmarthus

Hva er smarthus?

Smarthus er et samlebegrep for løsninger som styrer lys, varme, sikkerhet og ventilasjon i ett felles system. Med smarthus fra Leithe Elektro kan du enkelt kontrollere alt fra lys til ventilasjon ved hjelp av noen enkle brytere eller app.

Lysstyring

En naturlig del av et smarthus er lysstyring. Et svært bredt produktspekter muliggjør de mest komplekse funksjoner. Utallige varianter av brytere, paneler, fjernkontroller og dimmere er tilgjengelige når vi skal skreddersy ditt lysstyringsanlegg. Hovedbrytere ved utgangsdører og soverom, ferdige lysscener og bevegelsesdetektorer er blant de vanligste funksjonene

Varmestyring

Meget avanserte termostater sørger for riktig varmestyring enten du benytter deg av vannbåren eller elektrisk oppvarming. Mulighet for behovsstyring av alle varmesoner gir et stort sparepotensial.

Ta kontrollen over ditt elektriske anlegg

Du får enkelt kontroll over ditt elektriske anlegg fra mobiltelefon (3G og 4G) eller via internett.

Et typisk ønske er for eksempel å kunne skru av og på varmen fra en mobiltelefon, nettbrett eller PC. Det er også mulig å koble sammen med TV og stereoanlegg, slik at du kan kontrollere alt i ett. Alle sikkerhets- og alarmfunksjoner kan varsles til de mobiltelefoner eller vaktselskaper du måtte ønske.

La oss ta en prat om smarthus!

Har du behov for å kartlegge hvilke alternativer du burde satse på? Fyll ut skjemaet under, så tar vi en uforpliktende prat om hvordan vi best kan hjelpe deg!

Telefon

67 90 76 00

E-pOST

Post@leithe-elektro.no

Kontortider

07:00 – 15:00 (Mandag – Fredag)

Adresse

Boecks gate 1
1473 Lørenskog