fbpx Skip to content

Vi hjelper deg medVarmefolie

Varmefolie

Varmefolie gir en hurtigere oppvarming enn for eksempel varmekabel eller vannvarme. Fra du skrur på varmen tar det kun en halv times tid før gulvet er varmt. Det betyr at du kan senke varmen om natten, og de timene på dagen da ingen er hjemme og dermed spare strøm.

Med denne egenskapen kan du faktisk redusere dine strømutgifter med hele 30%. Lav byggehøyde og effektiv varme.

Den har meget lav byggehøyde og gir en rask varme som er lett å regulere. Varmefolien krever ingen støpemasse og kan legges direkte i bjelkelag eller på Reflektor isolasjonsplater.

En fantastisk løsning for parkett, laminat eller tregulv

Platene er trinnlydsdempende og sørger for at varmen ledes opp i gulvet. Til sammen bygger folien og platen kun 3,4 eller 6,4mm. Egner seg like perlekt tit rehabil itering som til nye TEK 1 O og TEK 15 boliger.

Ved hjelp av smarte termostater styres strømforbruket ut i fra temperaturen i rommet dersom romvarmen påvirkes av andre varmekilder. Ved for eksempel solskinn eller peisvarme, kutter termostaten og slår raskt inn igjen når sola går ned eller peisen slukker. Om du i tillegg har natt- og dagsenking ved hjelp av det innebygde uret, vil du
kunne spare mye strømutgifter

La oss ta en prat om varmefolie!

Har du behov for å kartlegge hvilke alternativer du burde satse på? Fyll ut skjemaet under, så tar vi en uforpliktende prat om hvordan vi best kan hjelpe deg!

Telefon

67 90 76 00

E-pOST

firmapost@leithe-elektro.no

Kontortider

07:00 – 15:00 (Mandag – Fredag)

Adresse

Boecks gate 1
1473 Lørenskog