fbpx Skip to content

Vanti AS

Referanse

Vanti AS

Prosjektene sammen med Vanti AS går ut på totalrenovering av større leiligheter i Oslo. 

Leilighetene blir revet helt ned og bygget opp igjen med nye romløsninger iht. dagens standard. 

Her leverer vi nytt elektrisk anlegg med moderne designbelysning, som står i stil med interiøret i leilighetene.

Hva Vanti AS forteller

“Vi syntes at det fungerer godt vi, det er jo.. Alle prosjektene våres er jo dere som har gjort med unntak av ett. Dere vet akkurat hvordan vi vil ha det og det er effektivt. Teamet deres gjør det de skal og stiller opp når det er behov. Dette synes vi fungerer veldig fint.

Det er mye fordi vi kjenner navnet deres så godt. Og i tillegg så handler det mye om å være det samme teamet, prosjekt til prosjekt, akkurat som at vi bruker samme rørlegger leverandør hele tiden. Og det er noe med det når vi er sammen, som skaper et godt resultat, effektivt.”

Om samarbeidet

Samarbeidet med Vanti AS fungerer veldig bra, da alle yrkesgruppene samarbeider veldig godt og er alle veldig engasjert i å få best mulig resultat. Vanti AS har fokus på moderne interiør og løsninger, som krever at vi i Leithe Elektro AS leverer et elektrisk anlegg ihht deres forventninger. Har nå hatt over 20 prosjekter sammen, og dette samarbeidet har fungert veldig bra, og vi har levert noen fantastiske leiligheter som har vært veldig populære salgsobjekter.

Bilder fra oppdraget

 

Send en henvendelse

Fyll ut skjemaet under så svarer vi deg innen 24 timer

Nelfo-300x300-1
Ansvarsrett_logo_rgb_stor
dsb_vert_ORANGE
Nkom

Ditt personvern er ivaretatt: Alle skjemadata krypteres over en sikker tilkobling. Ved å trykke på knappen godkjenner du å dele ditt skjemasvar med Leithe Elektro AS